Arriba la 2a edició de la campanya "Endevina-la" als establiments comercials de Sant Antoni de Vilamajor durant el mes d'abril

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 12:30

El joc d'enginy i llengua per fomentar l'ús del català i apropar el comerç local a la ciutadania: juga i endevina-la!

El Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitzen la segona edició del joc d'enginy i llengua "Endevina-la" al municipi, amb l'objectiu de fomentar l'ús del català i apropar el comerç local a la ciutadania.

El joc d'enginy i llengua tindrà lloc durant el mes d'abril a Sant Antoni de Vilamajor, de l'1 al 30 d'abril de 2023 i és obert a tothom.

Com funciona Endevina-la!?

  1. El joc consisteix a resoldre diferents jeroglífics situats en diversos comerços associats del municipi durant el mes d'abril.
  2. Cada comerç participant tindrà un jeroglífic a l'aparador, uns quants díptics informatius i les butlletes de participació de l'Endevina-la!
  3. Les persones participants hauran d'anar al comerç, demanar una butlleta, emplenar-la amb la solució del jeroglífic que tenen a l'aparador, i deixar-la a la urna de la botiga.

El 12 de maig, es farà el sorteig públic, que es podrà seguir en un directe pel Canal d'Instagram de l'Ajuntament (@ajuntament_sav) i la setmana del 15 de maig es farà el lliurament dels premis a les persones guanyadores. En aquesta campanya, la participació té premi, i a continuació es detallen les tres categories i els diversos premis que engloben:

  • Categoria 1: 1 premi individual a sortejar entre les persones majors de 14 anys que hagin resolt un jeroglífic:
    •  1 sopar per a 2 persones valorat en 50 €
  • Categoria 2: 1 premi individual a sortejar entre les persones menors de 14 anys que hagin resolt un jeroglífic:
    • 1 paquet d'aventura per a 2 persones
  • Categoria 3: 1 premi a sortejar entre els grups (més de 5 persones) que hagin resolt un jeroglífic:
    • 1 lot de llibres i/o material escolar per import de 100 €

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor fa una crida a la participació de les vilamajorines i vilamajorins per promoure la nostra llengua i el comerç de proximitat: juga i endevina-la!

Darrera actualització: 18.04.2023 | 11:16

Documents

Imatges