Aquesta setmana s'ha posat en marxa la validació T-Mobilitat a les línies de Sagalés, inclosa la línia d'autobús urbà de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 25 de gener de 2023 a les 09:00

El nou sistema digital de taquillatge del transport públic que permet validar sense contacte.

A partir d'aquesta setmana la T-mobilitat integra una part molt significativa de la xarxa d'autobusos de les sis corones de l'ATM de Barcelona que restaven per incorporar en el nou sistema de validació. Es tracta d'un paquet amb més de 170 línies d'autobusos de Sagalés que presten serveis tan interurbans com serveis de busos urbans de tota la província de Barcelona, entre les quals hi ha la línia 582 i 583 de Vilamajor a Llinars del Vallès.

Què és la T-mobilitat?

  • La T-mobilitat és el nou sistema digital de taquillatge del transport públic a Catalunya. Un nou sistema que s'integrarà tot el territori i els títols de transport, unificarà els diferents operadors i facilitarà l'ús de la xarxa.
  • La T-mobilitat permet viatjar amb el mòbil o la targeta de forma fàcil i segura.

La T-Mobilitat, de moment, només és en un canvi de suport dels títols integrats. Els autobusos disposaran de les validadores magnètiques i aquelles persones que es donin d'alta a la T-Mobilitat podran disposar del seu títol en format targeta "contactless" o dins del seu dispositiu mòbil.

Tota la informació envers el suport i l'operativa dels títols la podeu trobar als següents enllaços: 

 

Canals de venda dels títols 

La venda de títols de l’ATM de Barcelona de totes les zones es duu a terme en els canals de comercialització oficial de la T-mobilitat: 

Darrera actualització: 25.01.2023 | 09:10