Aquesta setmana, l'Escola Joan Casas ha inaugurat la nova cuina del servei de menjador

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 16:15

Totalment adequada amb la finalitat d'oferir el servei de cuina in situ a tots els nens i nenes que utilitzen el menjador escolar.

El passat dilluns, després de la finalització de les obres, dels diversos imprevistos d'aquestes i de la final inspecció favorable de l'Inspector del Servei de Salut Pública del Vallès Oriental, es van encendre els fogons de la nova cuina de l'Escola municipal Joan Casas per donar el servei de menjar in situ a l'alumnat del menjador escolar.

En un principi, s'havia de dur a terme la reforma i l'ampliació de l'edifici cuina menjador de l'Escola que finalment, per circumstàncies sobrevingudes per part de l'empresa contractista, únicament es van executar les obres de reforma de la nova cuina.

La reforma ha consistit a separar físicament la cuina del menjador tot fent les obres i instal·lacions necessàries per tenir una cuina totalment equipada i per poder elaborar, aproximadament, 190 menús diaris. Amb la finalitat d'instal·lar tota la cuina nova al centre educatiu i internalitzar aquest servei de menjador, que fins ara es gestionava a través d'un càtering.

La cuina s'ha equipat amb tots els elements de cocció necessaris: cuina, marmita, fregidora, paella i forn. Així com la instal·lació d'una campana i l'espai totalment adequat amb una zona de preparació, zona d'emmagatzematge i zona de rentat, acompanyats de taules i armaris. I l'adquisició d'una nevera i un congelador vertical amb una taula calenta per servir els aliments.

Els treballs de reforma i instal·lació de la nova cuina, han anat a càrrec de l'empresa contractista adjudicatària Unioncuatro Grupo Consultores Valencia, S.L amb un pressupost final de 166.410,00 € (IVA inclòs) dins la partida de l'Ajuntament de Reforma cuina menjador escola Joan Casas.
 

Darrera actualització: 25.11.2022 | 16:04