Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de llumeneres a la via pública amb tecnologia de tipus LED afavorint el consum energètic i una millora mediambiental al municipi

Divendres, 3 de març de 2023 a les 14:30

Un total de 199 llumeneres que permetran la renovació de la il·luminació i una millora de l'eficiència energètica a les carreteres BP-5107 i BP-5109, el barri de Can Sauleda i el Parc de Can Sauleda.

Ahir es van iniciar els treballs de renovació de les llumeneres de diverses zones de Sant Antoni de Vilamajor i està previst que finalitzin a principis de la setmana vinent.

L'equip de govern, amb la finalitat de millorar i renovar la xarxa d'enllumenat públic, han dut a terme actuacions puntuals de reparació i adequació sobre aquesta instal·lació lumínica, que presenta deficiències.

Ara, amb aquest canvi massiu de llumeneres tipus LED, un total de 199 unitats instal·lades a les carreteres BP-5107 i BP-5109, a la zona de Can Sauleda i el Parc de Can Sauleda, es reduirà l'impacte ambiental a través d'aquesta tecnologia molt més eficient, així com la reducció del consum de combustibles fòssils, cosa que afavoreix el compliment de l'Agenda 2030 i suposa una millora mediambiental a Sant Antoni de Vilamajor.

Les llumeneres s'han comprat a través del Marc de serveis i subministrament d'elements d'eficiència energètica en l'enllumenat públic promoguda per l'Associació Catalana de Municipis.

I l'actuació ha quedat subvencionada amb el recurs econòmic de 50.000 euros atorgat dins del Programa sectorial d'actuacions per fer front a l'emergència climàtica, en el marc del Pla de concertació de la Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 14:29

Imatges