Aquest octubre, la Biblioteca Joana Raspall i Juanola reprèn les activitats habituals: tardes de Book'n'roll, grup d'escriptura creativa, club de lectura, contes petitets i moltes més!

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 09:00

Consulta la programació i inscriu-te en aquelles que més t'agradin.

Amb l'inici del curs escolar 2021-22, la Biblioteca municipal també posa en marxa les activitats habituals per adults i per al públic familiar.

El divendres 1 d'octubre, tornen les Tardes de Book’n’roll,  un espai per compartir a través de la lectura d'àlbums il·lustrats, un club de lectura mensual per a famílies amb infants de 7 a 9 anys.

Cada dimarts, a partir del 5 d'octubre, es trobarà el Grup d’escriptura creativa per aprendre i compartir l'art d'escriure i perdre la por davant el full en blanc.

El segon dimecres de mes, és el moment del Club de lectura SAV. Aquest mes parlarem de la novel·la Un perfecto caballero de la Pilar Eyre.

El divendres 15 d'octubre reprenem els Contes Petitets - però compte! - aquest curs és per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

El dissabte d'aquella setmana comencem el cicle d'Educació en Sostenibilitat amb el taller l’Origen dels aliments.. Serà la primera trobada de quatre activitats al llarg del trimestre adreçades a famílies amb infants de 5 a 7 anys.

La setmana següent commemorarem els 400 anys del naixement de Jean de la Fontaine amb una sessió especial de Crunchy words: Fables sorytime long long time ago. Serà el dijous 21 d'octubre i està destinada a famílies amb infants a partir de 5 anys.

L'endemà, divendres, tindrà lloc la trobada del Club de Lectura Llegir el teatre per parlar de l'obra La Víctor C. d'Anna Maria Ricard Codina.

Clourem el mes amb Música en bolquers, una activitat de sensibilització musical per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Totes les activitats són gratuïtes amb aforament limitat, però cal reserva prèvia:

  • Presencialment al taulell de la biblioteca
  • Al telèfon 93 845 30 77
  • A l'adreça electrònica b.st.antoni@diba.cat

La Biblioteca ha ampliat l'horari amb la nova obertura dels dimecres a la tarda de 2/4 de 4 de la tarda a les 8 del vespre. D'aquesta manera l'horari actual de l'equipament és el següent:

  • Matins – dimecres de 9.30h a 13.30h
  • Tardes – de dilluns a divendres de 15.30h a 20h

Una altra novetat és que el retorn de documents, quan la biblioteca estigui oberta, els podeu fer al taulell de préstec.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 09:03