Aquest novembre començaran les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua a Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 11:00

Adreçat a persones cuidadores no professionals per facilitar un espai de relació i d'intercanvi d'experiències amb un total de 10 sessions

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i la Diputació de Barcelona, organitzen un Grup de Suport Emocional al municipi, amb la col·laboració de la Federació de Salut Mental de Catalunya.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) és un espai de relació, de suport emocional i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no processionals.

No és un curs de formació, ja que persegueix l'objectiu de trobades per evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, que et permet conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estrès.

La primera trobada tindrà lloc el divendres 4 de novembre a les 10.30 h al Casal Sociocultural – Escoles Velles i es realitzaran un total de 10 sessions, dues mensuals, fins al 24 de març de 2023.

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's a l'Àrea de Benestar i Família trucant al 93 845 24 00 i s'han de comprometre a:

  • Compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació.
  • Assistir a totes les sessions.
Darrera actualització: 21.10.2022 | 11:40

Imatges