Aquest Nadal torna el joc dels Pessebristes de Vilamajor sota el nom "Pel·lícules de cinema" amb la ruta exposició pels establiments comercials del municipi

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 10:45

A més del XXV Concurs popular de pessebres a la llar, l'entitat també va pujar el pessebre al Turó de la Cova i el pessebre de Núria amb motiu dels 25 anys d'activitat.

Els Pessebristes de Vilamajor ja ho tenen tot a punt per donar el tret d'inici a Nadal, amb les diverses propostes organitzades a Sant Antoni de Vilamajor.

Joc de les Pel·lícules de cinema

Per tercer any consecutiu, torna el joc dels pessebres, enguany ambientat amb pel·lícules de cinema per tal de gaudir dels pessebres exposats als establiments comercials de Sant Antoni i Sant Pere de VIlamajor i amb la col·laboració dels ajuntaments.

La inauguració tindrà lloc aquest dissabte 3 de desembre a les 18.45 h al Casal de la Gent Gran Can Monteys, on ensenyaran el pessebre monumental ubicat en aquest equipament.

El joc d'enguany consisteix a localitzar un mínim de 15 pessebres amb el nom de la pel·lícula que representa per poder entrar al sorteig final dels tres obsequis.

Cal recollir la butlleta física a qualsevol dels establiments col·laboradors amb la qual es poden seguir les 3 rutes definides tot jugant a identificar les pel·lícules dels pessebres exposats. La butlleta també es pot descarregar i imprimir des de casa en aquest enllaç.

Un cop completa la butlleta, cal dipositar-la a la bústia ubicada al local de la Gent Gran, al carrer França núm. 6, el termini de participació va del 2 de desembre al 8 de gener de 2023.

XXV CONCURS POPULAR DE PESSEBRES A LA LLAR

Les persones interessades també poden participar en la 25a edició del concurs popular de pessebres a la llar. Aquest any, es recupera la visita a les llars inscrites per veure els pessebres, on el Jurat farà el recorregut el dilluns 26 de desembre, el dia de Sant Esteve, a partir de les 9.30 h. Per participar-hi cal omplir i enviar el formulari del següent enllaç o adjuntat també a la notícia.

El dia 20 de novembre, els Pessebristes van anar al Turó de la Cova per portar el tradicional Pessebre que un any més, ha confeccionat Felip Parra. Una bona manera de fer una ruta al cim per gaudir del paisatge i del pessebre instal·lat.

A més, el passat diumenge 27 de novembre, van fer l'excursió a Núria per portar el pessebre d'enguany de la Federació Catalana de Pessebristes i amb motiu dels 25 anys d'activitat dels Pessebristes de Vilamajor.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 10:48