Aquest mes de setembre arriben dues activitats especials a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola i s'obren les inscripcions als Clubs de lectura

Dimarts, 29 d'agost de 2023 a les 09:15

Les activitats habituals com els Contes Petitets i la Música en Bolquers es reprendran a partir del mes d'octubre

El passat dilluns 28 d'agost la Biblioteca municipal va tornar a obrir les portes després de les vacances d'estiu i amb el seu horari habitual:

  • Tardes de dilluns a divendres de 15.30 h a 20 h
  • Matins dels dimecres de 9.30 h a 13.30 h

Aquest mes de setembre obriran les inscripcions als clubs de lectura: el de novel·la, el feminista i el d'obres de teatre. En les imatges adjuntades es poden consultar les diferents obres que es llegiran a cada club d'octubre a juny.

Les activitats habituals com els Contes Petitets i la Música en Bolquers, les reprendran a partir del mes d'octubre.

Durant el setembre, però, faran dues activitats especials:

  • Dijous 21 de setembre, a les 19 h: Històries del Montseny. Presentació del llibre que agrupa diferents anècdotes del Montseny, amb la presència del seu autor, Òscar Farrerons, i l'editor Àngel Madrià.
  • Dimarts 26 de setembre, a les 18 h: La mort i les emocions. Presentació de la guia de contes sobre el dol infantil. Per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec d'Elena Codó.

A més, per aquelles persones que us agradi la natura us podeu apuntar al Raspall Grup Natura, on us enviaran propostes de lectures i activitats sobre el Montseny i el nostre entorn natural.

Darrera actualització: 29.08.2023 | 09:02