Aquest mes d'agost s'ha publicat el número 43 de la Revista d'Informació Municipal

Dilluns, 7 d'agost de 2023 a les 10:30

Amb la publicació en digital i l'inici de la distribució en format paper a les llars del municipi que arribarà durant els pròxims dies.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha publicat un nou número de la Revista d'Informació Municipal del mes d'agost amb el recull de l'actualitat municipal i de les diverses notícies, actuacions i festes que s'han dut a terme durant els darrers mesos a Sant Antoni de Vilamajor.

Ja es pot consultar el format digital en PDF i durant els pròxims dies arribarà en format paper a totes les llars del municipi.

En aquesta segona publicació de l'any hi podreu trobar un recull de les notícies relacionades amb la constitució del nou Consistori fruit de les Eleccions municipals del passat mes de maig,
l'activitat cultural i el recull de la Fira ViSaNa i la Setmana Cultural, els temes de salut i d'ensenyament, obres recents, comunicació, igualtat i seguretat ciutadana.

També es destaquen altres temes relacionats amb la creació de la nova associació de comerciants "Vilamajor: comerç i serveis", els encàrrecs de l'Empresa de serveis de Vilamajor, La Municipal SLU, reconeixements esportius, els punts de votació dels últims plens municipals i l'Opinió dels Grups Polítics Municipals, entre altres.

Així com la informació relativa dels Pressupostos Participatius d'enguany i les 13 propostes finals que van sortir del Taller TOP-10 realitzat durant el passat mes de juliol i que es portaran a votació a partir del mes d'octubre, on totes les persones empadronades al municipi i majors de 16 anys podran participar en la votació final.

Aquesta setmana ha començat el repartiment de distribució de la revista en format paper a totes les llars del municipi i que finalitzarà a mitjans de setmana.

Darrera actualització: 07.08.2023 | 11:11