Aquest mes d'abril, amb l'arribada de la primavera, esclaten ple d'activitats i propostes culturals a la Biblioteca municipal

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 09:30

En marxa també la campanya "Bookface" i la crida per recopilar textos breus, poemes i microrelats de la ciutadania, dins del Pla Lector Vilallibres.

El pròxim dissabte 2 d'abril de 2022, s'inaugurarà una nova exposició a la Sala Maria Carme Roca a les 12 h a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola. Sorprèn-te! El valor de l'entusiasme, serà una exposició de treballs artístics per a la inclusió social amb la Fundació Catalana Síndrome de Down i l'Associació Zubietxe de Bilbao, comissariada per l'artista Dolo Navas. L'acte d'inauguració comptarà una taula rodona amb les artistes i educadora, Eva Barrenechea, de la Fundació Síndrome de Down i l'Helena González de l'Asociación Zubietxe.

També està en marxa la campanya "Bookface", que va iniciar la setmana passada l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, com a tret de sortida del projecte Vilallibres, Vilamajor Municipi Lector:

  1. Heu de triar un llibre.
  2. Fer anar la imaginació.
  3. Fer-vos una fotografia encaixant el llibre amb l'entorn.
  4. I penjar-la a l'Instagram amb els hashtags #Vilallibres #VilamajorMunicipiLector i etiquetant el compte de l'Ajuntament (@ajuntament_sav).

Per la Setmana Cultural, hi ha programada la xaranga poètica pels carrers de la vila a càrrec de la Biblioteca. I fan una crida a la gent que vulgui compartir els seus escrits: textos breus, poemes, microrelats..., així com rapsodes per llegir-los els dies 21 i 22 d'abril. Totes les persones interessades poden contactar amb la biblioteca. A més a més, aquella setmana, també han programat un concert poètic amb música de Bach i poemes de Lluís Solà, i la presentació del llibre Invisible pels ulls, un llibre creat pels alumnes de l'Institut Vilamajor.

A continuació, es pot consultar l'agenda mensual amb la programació habitual i les activitats programades a l'equipament municipal:

Durant la Setmana Santa, del 14 al 18 d'abril de 2022, la biblioteca romandrà tancada per vacances i tornarà a obrir les portes el dimarts 19 d'abril.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:42