Aquest dissabte no et perdis la pedalada reivindicativa Vilamajor – Cardedeu: vine a pedalar!

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 09:00

Recorregut amb bicicleta, arribada a Can Sauleda i refrigeri, presentacions i xerrades amb arrossada popular.

El pròxim dissabte 12 de novembre tindrà lloc una nova pedalada reivindicativa entre Vilamajor i Cardedeu per presentar el projecte de carril bici i reivindicar la resta de carrils que uneixin Vilamajor i les seves urbanitzacions amb Cardedeu i Llinars.

La pedalada, organitzada per les associacions Cardedeu Vital, Vilamajor Pedala i Ecoxarxa de gota en gota, i amb la col·laboració dels ajuntaments de Cardedeu i de Sant Antoni de Vilamajor i d'altres entitats i comerços.

El programa del dia compta amb una primera part de recorregut  (veure recorregut aquí) amb la sortida a les 9.30 h des del Parc de Can Sauleda, passant per Alfou i fins a arribar a Cardedeu i tornar al punt inicial. On el Porxo, acollirà la presentació del projecte carril bici de camí Alfou, a càrrec de l'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, la xerrada "Futurs impossibles" de Rubèn Suriñach i una arrossada popular amb dinàmica i espectacle de màgia del Mag Pep.

Ja es poden comprar els tiquets per l'arròs en aquest formulari o presencialment a El Castanyer de Sant Antoni de Vilamajor i a La Fresca i Artijoc de Cardedeu.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 08:21