Aquest dissabte, el Pavelló d'Esports Joan Sapé acollirà la presentació dels equips de la nova temporada del Club Handbol Vilamajor

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 10:30

A partir de les 17.30 h i a les 20 h el partit del Sènior A masculí contra l'Handbol Molins de Rei, que també es podrà seguir en directe a través de la plataforma Esport+TV implementada recentment.

El Club Handbol Vilamajor ja ho té tot a punt per donar el tret d'inici de la nova temporada amb la presentació de tots els equips programada per aquest dissabte dia 19 de novembre de 2022.

A partir de les 17.30 h, el Pavelló d'esports Joan Sapé de Sant Antoni de Vilamajor, s'omplirà dels jugadors i jugadores, de l'equip tècnic i directiu i de famílies, per conèixer els equips d'aquesta temporada.La presentació comptarà amb la desfilada dels equips, la foto de grup, les promocions, el partit dels més petits/es i el sorteig d'una panera.

I a partir de les 20 h hi haurà el partit de la lliga catalana del Sènior A masculí contra l'Handbol Molins que es podrà seguir en directe a través de la nova instal·lació de retransmissió de partits.

Retransmissió de partits al Sapé
A finals del mes d'octubre, tots els equips de competició van començar a retransmetre en directe i en diferit els partits des del Pavelló Joan Sapé des de la categoria aleví fins a màster.

Gràcies a la recent implementació de les càmeres d'intel·ligència artificial i al conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, l'Entitat Club Handbol Vilamajor i la Fundació Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per a la promoció de l'esport local i de base mitjançant la retransmissió digital de les competicions.

A partir d'ara, els partits de competició es podran seguir a través de la plataforma Esport+TV, dedicada a la promoció de l'esport a Catalunya i, perquè això sigui possible, ens han instal·lat una càmera automàtica al pavelló.

Per a més informació i subscripcions podeu consultar tota la informació a través del web https://www.handbolvilamajor.cat/

Darrera actualització: 16.11.2022 | 10:40