Aquest cap de setmana, el Porxo de Can Sauleda acollirà els dos últims concerts del Cicle Musical de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 11:00

Divendres 29 de juliol amb el grup "De Hemelbestormers" i el dissabte 30 amb "Jazz-Rock Trio"

Després de dos mesos plens d'activitats musicals programades a Sant Antoni de Vilamajor i sota el cicle "Música al Porxo" i "Música a la Rectoria", aquest cap de setmana posem punt final a la segona edició amb els últims concerts. Que tindran lloc en el Porxo de Can Sauleda per motius de la Festa Major d'Alfou programada per aquest dissabte.

Amb la finalitat de deixar pas a la Festa Major d'estiu 2022 que tindrà lloc del 18 al 27 d'agost al municipi i que ve carregada de propostes i actes molt potents per compartir la festa major que tots coneixíem. Molt aviat es publicarà tota la programació i informació al web i xarxes municipals.

Abans, animem als veïns i veïnes a gaudir dels últims concerts que es realitzaran aquest cap de setmana al Porxo de Can Sauleda a partir de les 22 h:

  • Divendres 29 de julol "De Hemelbestormers": Concert Pop rock acústic. Música eclèctica i difícil d'etiquetar, cançons de cantautor (francès, neerlandès i anglès) i algunes versions interpretades per un grup d'amics procedents d'àmbits i territoris diferents però tots del mateix món.
  • Dissabte 30 de juliol "Jazz-Rock Trio":JRT és un dels projectes més personals del guitarrista Emili Baleriola. Un projecte que es va iniciar fa més d'una dècada i que el 2011 es va manifestar en un àlbum homònim que va ser aclamat entre la crítica i el públic. Des de llavors, Baleriola no ha deixat de treballar per crear, a partir del llenguatge del rock i del jazz, un estil propi, comunicatiu i molt en sintonia amb el públic.

Darrera actualització: 26.07.2022 | 12:09

Imatges