Aquest any, Sant Antoni de Vilamajor recupera la Rua de Carnestoltes i el concurs de disfresses presencial per al pròxim dissabte 26 de febrer de 2022

Dilluns, 14 de febrer de 2022 a les 13:00

I el diumenge 27 una Rua infantil amb música i xocolatada per als més menuts i menudes del poble.

El dissabte 26 de febrer se celebrarà la tradicional Rua de Carnestoltes a Sant Antoni de Vilamajor amb motiu de la celebració d'enguany del Carnestoltes 2022.

Es recupera la tradicional ruta pels carrers del nostre poble i el concurs de disfresses per premiar a les millors disfresses per categories, amb la finalitat d'incentivar la participació dels veïns i veïnes a disfressar-se i promoure la creativitat, la imaginació i la diversió d'aquesta festa popular.

La Rua tindrà inici a les 18 h a la plaça de la Vila i farà el recorregut pels diversos carrers del nucli urbà fins arribar al Parc de Can Sauleda, on començarà la festa amenitzada amb un grup de música.

I tot seguit, la presentació de les disfresses participants i l'entrega dels premis a les disfresses guanyadores a les 21 h. Després de l'entrega de premis seguirà la festa i la música al parc de Can Sauleda.

Les inscripcions per participar en el concurs, s'han de fer el mateix dia a la parada que hi haurà ubicada al mateix Porxo i s'acceptaran inscripcions fins 5 minuts abans de l'inici del concurs.

Les categories del concurs són les següents:

  • CATEGORIA INDIVIDUAL: Oberta a totes aquelles persones que superin els 11 anys. Premi: val de 200 euros per bescanviar en comerços del poble i regal "Experiències familiars"
  • CATEGORIA INFANTIL: Categoria individual adreçada a infants de fins a 11 anys. Premi: val de 200 euros per bescanviar en comerços del poble i regal "Experiències familiars"
  • CATEGORIA GRUP: Reuniu al vostre grup d'amistats i/o familiars i deixeu córrer la vostra imaginació. Premi: val de 300 euros pel grup guanyador per bescanviar en els comerços i establiments de Sant Antoni de Vilamajor.

Es pot consultar tota la informació a les bases reguladores del concurs en el PDF adjuntat.

Rua Infantil de Carnestoltes
El diumenge 27 de febrer, els més petits i petites del municipi, podran gaudir d'una rua especial adreçada per ells.

La Rua Infantil començarà a les 17 h a la plaça de la Vila i acabarà al Porxo del Parc de Can Sauleda. Amenitzada amb música en directe i una xocolatada per a tots els infants.

Darrera actualització: 14.02.2022 | 13:10