Aquest any no es realitzarà el Casal d'estiu municipal a Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 13:50

Degut a la normativa i les restriccions, a la falta d'empreses i a la impossibilitat d'assegurar places a tots els infants i joves

Després d'estudiar la normativa imposada a conseqüència de la crisi sanitària pel que fa a les activitats de lleure, casals d'estiu, campaments i colònies, sentim informar a les famílies que és impossible realitzar un casal d'estiu atractiu per als nens i nenes i alhora complir amb totes les condicions dictades pel BOE i el PROCICAT.

A més de la impossibilitat de garantir places a tots els infants i joves del municipi, així com el compliment de totes les restriccions a seguir sobre la distància de seguretat, les normes d'higiene i prevenció, els registres sanitaris, entre d'altres...

També s'afegeix la dificultat de no tenir ofertes d'empreses disponibles per gestionar el casal municipal d'aquest any.

Finalment, tot i haver estat una decisió complicada i poc agradable, s'ha decidit la no obertura del casal municipal per aquest estiu 2020.

Tot i això, des de les Regidories de Joventut, Serveis Socials i Ensenyament segueixen treballant per ajudar a totes les famílies que per temes personals i concrets necessitin orientació i informació. I faciliten un contacte de correu electrònic joventut@savilamajor.cat per tal d'enviar els dubtes i preguntes abans del 19 de juny.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 14:51

Imatges

Casal d'estiu 2020 anul·lat - 2