Aquest any les piscines municipals obriran abans amb una pretemporada de tardes i caps de setmana de l'1 al 21 de juny de 2023

Dimecres, 24 de maig de 2023 a les 14:30

A partir del 22 de juny s'habilitarà la temporada habitual de dilluns a diumenge de 10 a 19 h i fins al 10 de setembre.

Les piscines municipals de Sant Antoni de Vilamajor ja ho tenen tot a punt per obrir les portes a la temporada de bany i actuar com a refugi climàtic per combatre els mesos més calorosos de l'any.

Enguany, davant la previsió de les altes temperatures i de les onades de calor que ja fa anys que es donen durant el mes de juny, el Consistori aposta per obrir-les abans amb una pretemporada inicial.

D'aquesta manera, a partir de l'1 de juny les piscines del nucli i de les Pungoles obriran en pretemporada de dilluns a divendres en horari de tardes (de 15 a 19 h) i els caps de setmana tot el dia de 10 a 19 h. Durant aquest primer període d'obertura només estarà disponible la tarifa d'entrada diària amb un preu reduït per les tardes laborals.

Un cop finalitzada la pretemporada i a partir del 22 de juny, s'habilitarà la temporada habitual de dilluns a diumenge de 10 a 19 h amb les corresponents tarifes, que un any més es mantenen els tipus de tiquets (entrada diària, abonament mensual i pack de 10 entrades) així com les corresponents tarifes i la bonificació del 50% aplicada a les persones empadronades al municipi.

  • Cal tenir en compte que fins que no acabi la primera temporada no es podran comprar tiquets per la temporada del 22 de juny al 10 de setembre.

Per tercer any consecutiu s'activa la pàgina web https://piscines.savilamajor.cat/ de venda de tiquets en línia com a única opció per poder comprar les entrades i abonaments per gaudir de la temporada de bany a les piscines municipals.

  • Recordem que les entrades restants del pack de 10 adquirits durant la temporada passada, no seran vàlides per la temporada d'enguany, segons l'aprovació de la modificació de l'Ordenança Fiscal núm. 19 reguladora del preu públic per a la prestació de serveis en les piscines municipals.
  • Les persones que ja estiguin registrades d'anys anteriors i que s'hagin empadronat recentment, han de notificar-ho a través del correu piscines@savilamajor.cat per tal d'activar internament la tarifa del preu d'empadronat.
  • Els infants menors de 3 anys tenen accés gratuït i no cal que comprin cap mena d'entrada prèviament.
  • Pel que fa a les entrades i abonaments de pack de 10 entrades per a infants/jubilats destaquem la consideració d'infants els nens i nenes de 3 a 12 anys i els jubilats les persones de 65 anys o majors amb la corresponent acreditació.

Es pot consultar tota la informació sobre les tarifes, els preus i la utilització de la pàgina de compra d'entrades a l'apartat "Com funciona" de https://piscines.savilamajor.cat/

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar als conserges de les piscines municipals que us guiaran en el procés de registre i de compra.

Darrera actualització: 24.05.2023 | 14:27