Aquest any donem la benvinguda a la Flama del Canigó a Sant Antoni

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 10:30

El 23 de juny del 2020.

L'arribada de la flama del Canigó a Sant Antoni, aquest any, serà una mica diferent a causa de les situacions excepcionals originades per la crisi sanitària de la Covid-19. Sota el lema "Enguany, encenc la flama per tu" i organitzada per Òmnium, l'Assamblea Nacional Catalana de Vilamajor conjuntament amb les entitats Senglars Vilamajor, Bocs Diables i Vilamajoves amb la col·laboració de l'Ajuntament. 

Durant l'acte, serà obligatori l'ús de mascareta, no es podrà utilitzar gel hidroalcohòlic i hi haurà cadires respectant la distància de seguretat.

La programació de la Flama del Canigó és la següent:

  • A les 21.15 h concentració a la rotonda de l'entrada al terme de Sant Antoni des de Llinars.
  • A les 21.30 h a la rotonda de Llinars: sortida dels corredors i caravana de cotxes portant la Flama cap a Sant Antoni de Vilamajor. Com a norma de seguretat s'hauran de respectar els 10 metres de distància entre els corredors.
  • A les 21.45 h des de la zona del Pavelló: inici de la passejada, caminant o en bici. Recorregut pels carrers del poble amb acompanyament dels tabalers Bocs-diables i arribada de la Flama a la plaça de la Vila.
  • A les 22.15 h a la plaça de la Vila: lectura del Manifest i cant dels Segadors. Com a norma de seguretat s'ha d'estar assegut respectant els 2 metres de distància i amb mascareta.
  • I tot seguit es farà un castell de focs artificials.
  • No hi haurà foguera ni sopar popular de revetlla donades les actuals circumstàncies.


Informació important:
Els assistents hauran d'estar asseguts durant l'acte. Hi haurà cadires amb distància de seguretat de 2 m, en forma de cercles concèntrics davant les escales que donen al carrer del Camp del Puig.
Hi haurà controls de seguretat i serà obligatori l'ús de mascaretes.

Convidem a tots els veïns i veïnes a celebrar revetlles particulars amb familiars, amics i veïns, respectant les limitacions en el nombre d'assistents i altres normes de seguretat.

S'aconsella també encendre fanalets i/o espelmes en les cases i llançament de petards, seguint la normativa d'ús d'aquests elements i tenint en compte que són incompatibles amb la utilització dels gels hidroalcohòlics i que les mascaretes poden ser inflamables.

Adjuntem el cartell amb tota la programació i el díptic informatiu dissenyat per la Flama del Canigó 2020.

 

Darrera actualització: 19.06.2020 | 10:32