Apunta't i participa en els tallers participatius del Pla Local de Salut, adreçats a la ciutadania i al sector professional de SAV

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 10:45

Programats pel dijous 12 de novembre de 2020 en format virtual i dinàmics.

La setmana passada es va posar en marxa la fase inicial de diagnosi del Pla Local de Salut, amb la finalitat de conèixer la situació actual i imaginar els escenaris futurs desitjables responent a les preguntes:

  • Com t'imagines un municipi més saludable i amb més benestar per a la seva població?
  • I quines accions o iniciatives són necessàries?

Per dijous 12 de novembre de 2020 hi ha programats dos tallers virtuals, adreçats a la ciutadania i al sector professional de SAV:

  • Taller participatiu obert a les persones professionals del sector local de la salut: dijous 12 de novembre a les 10 h. Cal inscripció aquí.
  • Taller participatiu orientat a tota la ciutadania: taller virtual dijous 12 de novembre a les 19 h. Cal inscripció aquí.

Totes les veïnes i els veïns estan convidats en aquesta jornada virtual, per tal d'aportar idees, inquietuds i conèixer què suma i què resta salut i benestar al municipi.

El Pla Local de Salut de Sant Antoni de Vilamajor parteix del convenciment que tots i totes podem sumar la nostra energia per assolir un municipi més saludable on mereixi encara més la pena viure.

El taller és dinamitzat per l'equip de la Cooperativa d'Etcèteres i animem a tota la ciutadania a apuntar-se i participar en el Pla Local de Salut.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 10:47