"Apropa't i viu" és el lema de la nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 08:00

La nova campanya de promoció turística del Vallès Oriental "Apropa't i viu" busca fomentar el turisme de proximitat a partir de la promoció de les particularitats de cada municipi.

El Vallès Oriental llença la nova campanya de promoció turística sota el lema "Apropa't i viu"; que té com a eix central el turisme de proximitat. L'objectiu és donar a conèixer la singularitat i diversitat dels municipis de la comarca a través d'una cançó, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

El compositor Dani Vega, membre de la banda Mishima, ha estat l'encarregat de crear el tema musical que és el fil conductor dels diferents vídeos promocionals. La cançó, de to vitalista i alegre, convida a gaudir de les coses que tens a prop teu i visitar el Vallès Oriental.

Un dels pilars de la campanya són els vídeos amb alguns dels recursos i particularitats de cada un dels municipis de la comarca. L'objectiu és oferir un petit tast del qual els visitants i turistes es trobaran quan visitin les poblacions del Vallès Oriental. En total són 40 vídeos, un per cada municipi de la comarca i un vídeo general, que presenta una visió de consum.

 

Darrera actualització: 16.07.2021 | 07:53