Àlex Palou firma un històric segon lloc a les 500 Milles d'Indianapolis amb una excel·lent prova i acariciant la victòria

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 10:00

El vilamajorí continua fent història al Campionat de les IndyCar Series.

Ahir va tenir lloc la cursa de les 500 milles d'Indianapolis, on el pilot català va sortir en la 6a posició i va acariciar de molt a prop la victòria.

Palou va arribar a Indianapolis després de guanyar el passat abril en el circuit de Barber, en l'estrena de la temporada i en el seu debut amb l'escuderia Chip Ganassi.

Va fer una excel·lent cursa amb una bona estratègia d'aturades al box, mantenint les distàncies i reservant combustible.

Palou va liderar la prova durant pràcticament la meitat de les 200 voltes al circuit més famós del món, però Castroneves va aprofitar la seva experiència per realitzar l'avançament definitiu a dues voltes de la final.

El jove vilamajorí es va proclamar segon i es va quedar a les portes de la victòria, fent història en l'àmbit estatal i aconseguint arribar on cap pilot de l'estat havia aconseguit arribar fins ara.

En acabar la cursa el pilot va declarar "tornarem i tornarem més forts. Fa mal, però són molts punts i és molta experiència per mi en una de les primeres carreres d'oval. Espero que l'any vinent pugui guanyar"

Darrera actualització: 31.05.2021 | 10:12