Alba Parejo, la noia de les mil pigues i que trenca estereotips normatius a les xarxes, serà la protagonista de la xerrada d'autoestima i body positive

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 11:15

Adreçada a joves i adolescents i programada la tarda del dijous 16 de novembre de 2023. Inscripcions obertes en aquest formulari.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor continua la seva aposta per promoure xerrades i tallers interessants adreçats als joves i adolescents del municipi.

Aquest mes de novembre, tindrà lloc una nova xerrada a càrrec d'Alba Parejo, una adolescent de 22 anys coneguda per les seves mil pigues, a causa del nevus melanocític congènit que pateix. Una influencer coneguda que utilitza les xarxes socials per donar visibilitat a les malalties minoritàries i reivindicar el seu cos i el d'aquelles persones no normatives a través del seu perfil d'Instagram amb més de 78.000 seguidors/es.

S'ha convertit en un dels símbols de les models professionals que reivindiquen aquesta bellesa no-canònica i també ha sigut l'autora del llibre "Des de mi piel: Cómo aprendí a amar mis constelaciones".

La xerrada programada, sota el lema "Taller d'autoestima i body positive", tindrà lloc el dijous 16 de novembre de 2023, a les 18 h a l'Espai Jove* ubicat al carrer França núm. 12 de Sant Antoni de Vilamajor.

Per poder participar-hi, cal inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

* Tot i que la jornada està prevista a l'equipament jove, si hi ha una gran demanda d'inscripcions, s'informaria de la nova ubicació d'aquesta per tal de donar cobertura a totes les persones interessades.

Darrera actualització: 10.11.2023 | 10:18