Aigües de Catalunya informa dels treballs de neteja anuals programats al dipòsit de Can Sauleda

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 16:30

Amb afectacions i talls en el subministrament a la zona del nucli el pròxim dijous 10 de novembre de 2022.

La companyia Aigües de Catalunya informa dels treballs programats per dijous dia 10 de novembre de 2022 per al manteniment habitual i neteja del dipòsit de Can Sauleda.

Informem els veïns i veïnes que aquest dijous es duran a terme els treballs per part de la companyia i que afectaran la zona del nucli urbà de Sant Antoni de Vilamajor, programats de 9:00 a 18:00 h. Durant aquesta franja, hi poden haver talls en el subministrament d'aigua potable, tot i que la companyia realitzarà un by-pass al dipòsit per poder abastir la totalitat de la població sense dipòsit mentre duren les tasques.

Recordem que la neteja del dipòsit és una tasca obligatòria per llei i tot i que el tall es preveu de menor durada, hi poden haver dificultats de restablir el servei una vegada es buida el dipòsit de Can Sauleda i per aquest motiu programen el tall fins a les 18 h i recomanen l'aprovisionament d'aigua potable mentre duren les tasques.

La companyia també ha informat a la població mitjançant cartells informatius i intentaran actuar amb la major celeritat possible.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 16:51

Imatges