Afectacions en la recollida selectiva durant el nadal

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 12:55

Entre el dimarts 24 de desembre i el diumenge 5 de gener hi haurà canvis en el sistema de recollida de residus tant al nucli urbà com a les urbanitzacions

L’Ajuntament de Sant Antoni informa dels canvis que es donaran en el sistema de recollida selectiva porta a porta durant aquest Nadal.

Al nucli urbà, les nits del 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida porta a porta de la fracció orgànica. Aquesta es farà la nit anterior, juntament amb la recollida d’envasos. El dia 5 de gener tampoc hi haurà recollida de la resta, que es farà el dia 6 a la nit coincidint amb la recollida de la fracció orgánica. 

A les urbanitzacions, el 24 i 31 de desembre no s'ha de treure els envasos i la fracció orgànica, caldrà fer-ho la nit posterior. El dia 5 de gener no hi haurà recollida, caldrà treure la fracció de resta i d'orgànica el dia abans, 4 de gener.

No n'hi haurà recollida porta a porta extra a comerços els dimarts 24 i 31 de desembre, es farà la nit anterior,  i no hi haurà recollida de la fracció orgànica i extra de resta el diumenge 5 de gener de 2020, aquesta es farà el dilluns dia 6 de gener.

Darrera actualització: 13.12.2019 | 19:12

Imatges

nucli urbanitzacions