Afectacions en la recollida de residus Porta a Porta durant les festes de Nadal entre el 24 de desembre i el 6 de gener de 2023

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 13:30

Disponible el servei d'àrea d'emergència de recollida de residus situat al carrer Sant Jaume.

Entre el dissabte 24 de desembre i el dijous 6 de gener, hi haurà canvis i afectacions en el sistema de recollida de residus tant al nucli urbà com a les urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor.

L'Ajuntament informa dels canvis que es donaran en el sistema de la recollida selectiva Porta a Porta durant les festes de Nadal. Podeu consultar i descarregar la imatge adjunta per veure els canvis de manera visual.

Nucli urbà:

  • Al nucli urbà, les nits del 24 i el 31 de desembre, que enguany cauen en dissabte, no hi haurà recollida porta a porta de la fracció orgànica. Aquesta es farà l'endemà a la nit, juntament amb la recollida de resta.
  • El dijous 5 de gener de 2023, tampoc hi haurà la recollida d'orgànica, que es farà el següent dia, divendres 6 de gener, coincidint amb la recollida d'envasos.

Urbanitzacions:

  • A les urbanitzacions, només hi haurà afectacions el dijous dia 5 de gener 2023, que no hi haurà recollida orgànica i aquesta es traurà l'endemà a la nit, juntament amb les fraccions de paper i cartó i envasos.

Recordem que hi ha disponible el servei d'àrea d'emergència de recollida de residus situat al carrer Sant Jaume. Destinat per emergències que no poden ser cobertes amb el servei de recollida habitual Porta a Porta.

Consulta tota la informació a Àrea d'emergència per conèixer com funciona i utilitzar en cas de necessitat durant aquestes festes.

Tancament de la Deixalleria

  • La Deixalleria de SAV estarà tancada els festius següents: 25 de desembre de 2022 i l'1 i el 6 de gener de 2023.

Darrera actualització: 19.12.2022 | 13:40