Afectacions de trànsit durant la Festa Major

Dimecres, 21 d'agost de 2019 a les 03:00

Alguns carrers patiran talls puntuals amb motiu de la celebració d’actes com la cercavila i el correfoc

Comença la Festa Major de Sant Antoni i, com és habitual, alguns carrers patiran talls de trànsit per garantir la seguretat durant la celebració d’alguns esdeveniments. El dijous dia 22 d’agost hi haurà talls intermitents a la BP-5107 i a l’avinguda Catalunya amb motiu de la cercavila i el pregó de Festa Major.

Dissabte 24, el correfoc infantil ocasionarà talls a la comarcal BP-5107, a l’avinguda Catalunya i al llarg de tot el recorregut que, recordem, s’iniciarà a la plaça de davant de l’Església i passarà per l’avinguda Alfons I, els carrers Jaume Balmes i Roger de Flor, novament per l’avinguda Alfons I, el carrer d’Alfou, el carrer Mn. Cinto Verdaguer, l’avinguda Catalunya i la plaça de la Vila. Durant la celebració del concert de la Principal de La Bisbal, també es tallarà l’accés al carrer Anselm Clavé en direcció a Sant Pere de Vilamajor.

Diumenge 25 d’agost les afectacions de trànsit seran les mateixes que dissabte degut a que el recorregut del correfoc és també el mateix que el del correfoc infantil.

Finalment, destacar que des de dijous i fins diumenge, a partir de les 23 hores i durant tota la nit, es tallarà al trànsit la comarcal BP-5107 des de l’entrada del poble venint de Cànoves i Samalús i fins al centre per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament dels concerts nocturns.

Darrera actualització: 21.08.2019 | 09:30