Afectacions al trànsit amb motiu de la 5a Fira de la Transhumància

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 10:00

El dissabte, la plaça de la Vila restarà tancada a la circulació de vehicles durant tot el dia i la carretera patirà talls intermitents

El pròxim dissabte 27 d’abril, Sant Antoni de Vilamajor acollirà la 5a Fira de la Transhumància. Per aquest motiu, es produiran un seguit d’afectacions al trànsit al municipi. En concret, la plaça de la Vila restarà tancada durant tot el dia i la carretera patirà talls intermitents entre les 11.30 i les 12.30 hores i entre les 19 i les 19.30 hores. Així mateix, el consistori vol recordar a la ciutadania que el municipi disposa de sis pàrquings a diferents zones del poble amb l’objectiu de facilitar la circulació i l’aparcament dels vehicles.

La 5a Fira de la Transhumància del municipi començarà amb un mercat de productes artesans, una mostra d’oficis transhumants i d’animals de granja i activitats infantils al llarg del matí. A la tarda, hi haurà una exhibició d’esquilar ovelles i una exhibició de domini del ramat. A les 19 hores, seguint la tradició, un ramat de 1.000 ovelles travessarà el poble recordant el seu pas per la carrerada transhumant. Així mateix, s’organitzarà la XXIII Trobada de Puntaires a la plaça Joan Casas i una trobada de gegants, bastoners, bocs i diables a la plaça Montseny i al pati de Can Perpunter.

El programa d’actes i les afectacions al trànsit es poden consultar als documents adjunts.

Darrera actualització: 26.04.2019 | 11:46