Activat l'avís de perill per pluges intenses a partir del divendres a la tarda i dissabte al matí amb afectació al Vallès Oriental

Dijous, 22 de setembre de 2022 a les 11:30

El mercat Vilapop programat per aquest dissabte 24 de setembre, queda ajornat per al 15 d'octubre.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l'avís de situació meteorològica de perill per intensitat de pluja entre la tarda de divendres i primera hora del matí de dissabte. Els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta i es poden superar els llindars per intensitat > 20 mm / 30 minuts.

Aquesta Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) afectarà a tot Catalunya i acompanyada d'una gota freda on les temperatures cauran en picat i refrescarà amb valors 7 o 8ºC més baixos que els que tenim aquests dies.

Davant aquesta situació i després de les pluges intenses del passat cap de setmana que van afectar fortament a Sant Antoni de Vilamajor, cal seguir les indicacions i recomanacions d'autoprotecció que trobareu a la pàgina del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, aquí.

Paral·lelament i a causa d'aquesta previsió, l'Ajuntament informa que queda ajornat el mercat de 2a mà "VILAPOP" programat per aquest dissabte 24 de setembre. I es programa nova data per al dissabte 15 d'octubre, mantenint la ubicació, les més de 30 parades participants i la dinamització d'aquest amb el vermut musical i els concerts programats.

Darrera actualització: 22.09.2022 | 12:08