Acte d'inauguració de la nova adequació de la plaça d'en Riera de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 16:00

Divendres 11 de juny a les 18 h amb espectacle infantil.

Aquesta setmana ha finalitzat l'adequació de la nova plaça d'en Riera, una aposta del consistori per ampliar la zona de vianants del nucli urbà, adequar la connexió de persones entre l'escola i centre i reforçar la condició d'espai públic per valorar el paisatge urbà.

Per dur a terme l'actuació, s'ha partit d'una necessitat mínima d'obra sobre la plaça i les feines han estat exclusives de pintura, mobiliari urbà i vegetació.

Els treballs van començar fa unes setmanes amb les tasques de pintura a l'asfalt, a través d'una intervenció artística, on s'han dibuixat les corbes de nivell del Montseny a la zona de la plaça, i en els carrers paral·lels c/ Barcelona i c/ Doctor Fleming.

En el mur de l'espai polivalent del carrer França, s'ha dibuixat un mural amb el disseny referencial del Montseny i del seu perfil que veiem des de Sant Antoni de Vilamajor.

Un cop finalitzades les fases de pintura, s'ha instal·lat el mobiliari urbà que donarà vida a la plaça i a les persones que la gaudeixin. Entre elles, s'han col·locat bancs i cadires, una pissarra per pintar i unes jardineres amb plantes.

Inauguració de la plaça
El pròxim divendres 11 de juny de 2021 tindrà lloc un petit acte d'inauguració on els vilamajorins i vilamajorins que ho vulguin, podran venir a conèixer i veure aquest nou racó.

L'acte tindrà lloc a la mateixa plaça a partir de les 18 h, on apareixerà un personatge molt eixerit i conegut per "Evaristo&Cia" que passejarà per la zona amb el seu vehicle, serà l'últim vehicle que passarà per aquesta nova zona de vianants.

Demanem que durant l'acte es respectin els protocols de seguretat: distància, mascareta i mans, per evitar aglomeracions i gaudir d'una jornada segura davant la situació ocasionada per la Covid-19.

Des de l'Ajuntament estem molt contentes del resultat obtingut i sobretot, dels objectius que hi ha darrere del projecte i que responen a temes de sostenibilitat, seguretat, connexió de la zona de vianants del nucli i de pertinença amb el Baix Montseny.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 15:46