A partir de demà s’activa la RUTA-EXPO dels Pessebres 2020

Divendres, 11 de desembre de 2020 a les 13:20

I el Joc “Descobreix els paranys als pessebres de Vilamajor” disponibles durant les festes de Nadal.

Enguany, els Pessebristes de Vilamajor han organitzat la tradicional exposició dels seus pessebres adaptada a la situació actual.

Durant aquestes festes, podrem gaudir dels 43 pessebres exposats a diversos locals, establiments comercials i finestrals de cases particulars que es podran descobrir a partir de dues rutes.

A més, s'introdueix un joc molt dinàmic per trobar els 14 paranys amagats que contenen els pessebres identificats amb gomet vermell "Descobreix els paranys als Pessebres de Vilamajor".

Programació del dissabte 12 de desembre de 2020

10 h – Posada en marxa de la RUTA-EXPO PESSEBRES 2020 i del joc.

Trobarem dues rutes: Est i Oest, les persones que desitgin seguir les rutes tenen dues opcions per fer-les i per respondre les localitzacions dels paranys:

  • A través de l'APP: només cal descarregar-se al Play Store o Apple Store del mòbil l'aplicació gratuïta "Sant Antoni de Vilamajor" i fer els recorreguts dels mapes.
  • A la pàgina web de l'Ajuntament on es publicaran també els mapes de les rutes i un formulari per contestar el joc dels paranys.

17.30 h a la plaça Joan Casas – Ruta presencial Pessebres. Totes aquelles persones que vulguin descobrir l'exposició de manera presencial podran gaudir d'una ruta guiada amb totes les mesures de seguretat en grups de 6 persones que sortiran cada 3 minuts de la plaça.

A més, si les condicions ho permeten, s'organitzarà un altre recorregut dins del cicle nadalenc, a l'espera de confirmar dia i hora.

COM FUNCIONA EL JOC DELS PARANYS?

Seguint el recorregut amb l'aplicació baixada al mòbil o en els mapes adjuntats, es pot participar en el joc "DESCOBRINT ELS PARANYS ALS PESSEBRES". Es tracta de localitzar un element "estrany" ubicat a 14 dels pessebres exposats, convenientment assenyalats amb un gomet vermell. Qui els trobi tots, entraran en el sorteig d'un premi a càrrec dels Pessebristes de Vilamajor. 

CONCURS POPULAR DE PESSEBRES DE 2020

Els Pessebristes de Vilamajor també han organitzat el concurs popular de Pessebres.

Poden prendre part en aquest concurs totes les persones aficionades de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i pobles veïns. Per fer-ho cal omplir aquest formulari i clicar "enviar".

Adjuntem les bases amb la informació per aquells que hi vulguin participar i el formulari d'inscripció al concurs.

Darrera actualització: 11.12.2020 | 14:09