A partir d'avui les dutxes del Pavelló Joan Sapé i del Camp de Futbol Joan Nicolau es tancaran de dilluns a divendres i s'obriran els caps de setmana amb motiu de l'estat d'emergència per sequera

Dilluns, 5 de febrer de 2024 a les 13:30

Les dutxes de les instal·lacions esportives de Can Miret romandran tancades mentre duri l'estat d'emergència.

El passat 1 de febrer de 2024 Sant Antoni de Vilamajor va entrar en fase de situació d'emergència (Fase 1) per sequera. Les restriccions per aquesta fase van entrar en vigor l'endemà, el divendres 2 de febrer, entre les quals es destaca la limitació de 200 litres de despesa d'aigua per persona i dia (incloent-hi activitats econòmiques i comercials)

A banda de les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya, les administracions locals tenen la potestat per establir limitacions addicionals en l'ús de l'aigua les instal·lacions esportives, públiques/privades i en espais lúdics.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de la mesura extraordinària pressa per tal de fer front a l'estat preocupant de sequera.

Tancament de dutxes
Com a mesura extraordinària, a partir d'avui dia 5 de febrer i mentre duri l'estat d'emergència, hi ha afectacions en el tancament de les dutxes de les instal·lacions esportives del municipi:

  • Les dutxes del Pavelló Joan Sapé i del Camp de Futbol Joan Nicolau es tancaran de dilluns a divendres. Els dissabtes i els diumenges, amb motiu dels esports federats, les dutxes funcionaran amb normalitat, tot i que des de l'Ajuntament es prega que se'n faci un ús responsable.
  • Les dutxes de les instal·lacions esportives de Can Miret quedaran tancades fins a nou avís de dilluns a diumenge.

A banda, volem recordar que des de l'Ajuntament ja fa temps que es van començar a aplicar mesures per part dels diversos serveis municipals pel que fa al reg de l'arbrat del municipi i a la neteja viària.

  • El reg que es fa dels arbres és per a la supervivència d'aquests i el qual es fa amb aigua regenerada procedent de la depuradora.
  • Els sistemes de reg dels espais verds estan tancats des de ja fa uns mesos.
  • La neteja viària es realitza amb aigua freàtica no potable.
Darrera actualització: 05.02.2024 | 13:29