A l'octubre, la Biblioteca Joana Raspall i Juanola reprèn les seves activitats habituals amb alguna novetat

Dijous, 29 de setembre de 2022 a les 09:00

A part dels Clubs de Lectura i de les activitats familiars, organitzen la primera edició de Vinculats a la terra durant els dies 14, 15 i 29 d'octubre.

La Biblioteca municipal comença l'activitat cultural durant el mes d'octubre amb una agenda plena de propostes, entre les quals trobem algunes novetats.

Un any més, tornen les trobades dels Clubs de Lectura on s'hi ha afegit dues noves opcions per als amants de la lectura, Contra la història única i Paraules de contraban.

A més, continuen oferint les activitats familiars per als més petits amb els Crunchy Words, els Contes petitets i la Música en bolquers.

Vinculats a la terra, és una nova iniciativa on s'acolliran les primeres Jornades d'Agroalimentació de Sant Antoni de Vilamajor que tindran lloc els dies 14, 15 i 29 d'octubre amb diverses activitats programades.

L'Ajuntament anima als veïns i veïnes a apropar-se a la Biblioteca, per descobrir totes les activitats gratuïtes que preparen sempre amb molta passió per la lectura i pensades per a totes les edats.

A continuació, poden consultar la informació i les dates de totes les activitats programades per al mes d'octubre. A l'agenda del web municipal també hi podreu trobar tota la informació.

Activitats familiars

 • Divendres, 21 d’octubre, a les 18 h  - Contes petitets. Contacontes per a famílies amb infants a partir de 3 anys. A càrrec de Laura Asensio.
 • Dilluns, 24 d’octubre, a les 17.30 h – Música en bolquers. Activitat de sensibilització musical. A càrrec d’Aina Camp. Per a famílies amb infants de 0 a 2 anys. Cal inscripció prèvia.
 • Divendres, 28 d’octubre, a les 18 h – Crunchy words. Contacontes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. Aquest mes Dustbin dad by Peter Bently. A càrrec de Laura Asensio.

Clubs de lectura

 • Divendres, 7 d’octubre, 18 h -  Tardes de Book’n’roll. Club de lectura per a infants de 7 a 10 anys, per fomentar la imaginació i la creativitat a través dels àlbums il·lustrats. Conduït per Gemma Garcia Vilardell.
 • Dimarts,  11 d’octubre, 19 h  – Club de lectura SAV. Aquest mes parlarem de les debilitats humanes a través de la novel·la negra No hay que morir dos veces de Francisco González Ledesma. Conduït per Jose Luis Ibáñez.
 • Dilluns, 17 d’octubre, a les 19 h – Contra la història única. Iniciarem el Club de lectura amb tot un manifest d’intencions. Llegirem: Sobre el perill dels tòpics de Chimamanda Ngozi. Per ser conscients que existeixen altres perspectives. Conduït per Marina Martori.
 • Dijous, 20 d’octubre, a les 16.30 h – Paraules de contraban. Club de lectura per a joves a partir de 13 anys. Conduït per Gemma Garcia Vilardell.
 • Divendres, 28 d’octubre, a les 19 h – Llegir el teatre. Després de quatre hores de pluja intensa, un torrent es desborda inundant un petit poble de Mallorca. Aquest mes llegirem Zona inundable. Conduït per Elena Codó.

Vinculats a la terra

 • Divendres, 14 d’octubre, 18 h – Contacontes amb les Trementinaires. Sessió de contes amb música per a tots els públics, a càrrec d’Àlba Calderón. A la biblioteca.
 • Divendres, 14 d’octubre, 19 h – Dones al món rural. Els oficis invisibles. Xerrada i taller a càrrec de Marissa Pelàez de Cor del Montseny. Al safareig.
 • Dissabte, 15 d’octubre, 10.30 h – La llavor de la vida, laboratori de lectura per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec d’Elena Codó. A l’horta de GraMa. Cal inscripció prèvia.
 • Dissabte, 15 d’octubre, 12 h – Visita a l’horta de GraMa i tastet de productes.
 • Dissabte, 29 d’octubre, de 10.15 h a 13.30 h  - Taula rodona sobre sobirania alimentària. A càrrec de GraMa. Al Patronat.

Darrera actualització: 29.09.2022 | 08:04