5 riders de l'Escola Trial Evolution seleccionats per participar en els Jocs Mundials de la Joventut Trial UCI 2022 a Wadowice (Polònia)

Dimarts, 26 de juliol de 2022 a les 09:00

Entre els quals hi ha dues joves i dos joves veïns de Sant Antoni i de Sant Pere de Vilamajor.

En Víctor Pérez (Sant Pere de Vilamajor) en categoria Cadet, la Jorgina Yélamos (Sant Antoni de Vilamajor) i l'Andrea Pérez (Sant Pere de Vilamajor) en categories noies grans. En Guillem Montoya (Sant Antoni de Vilamajor) categoria Infantil i el Lluc Roa (Sant Llorenç Savall) categoria Principiant, són els cinc riders de l'Escola Trial Evolution que participaran en els Jocs Mundials de la Joventut Trial UCI 2022.

La futura generació d'especialistes en Trial Bici es reunirà els pròxims dies 29, 30 i 31 de juliol per disputar en els Jocs Mundials de la Joventut Trial UCI 2022 a Wadowice (Polonia).

El campionat és la màxima competició per esportistes sub16, d'entre 11 i 16 anys, on els cinc joves hi han treballat molt per arribar fins aquí i poder disputar enguany. Després que el campionat se celebrés el 2019 i s'aturés durant els dos anys de pandèmia.

L'Escola Trial Evolution neix l'any 2010 com una iniciativa dirigida per Jordi Yélamos, pilot de Trial des de fa més de 30 anys, amb l'objectiu de formar futurs pilots, a més d'ensenyar, perfeccionar i millorar la tècnica de pilots avançats.

Sant Antoni de Vilamajor vol felicitar i donar el suport als joves seleccionats, per tal que gaudeixin de l'experiència i demostrin tot el treball, dedicació i passió: molts èxits Víctor, Jorgina, Andrea, Guillem i Lluc!

Darrera actualització: 26.07.2022 | 08:19