2n Concurs de Balcons i Aparadors a Instagram

Dimarts, 16 de febrer de 2021 a les 08:45

Amb motiu del mes lila Vilamajor 2021 organitzat per Viladones.

Arriba el mes lila Vilamajor 2021 i des de Viladones ja estan organitzant la programació d'enguany amb moltes sorpreses adaptades. Durant el mes de març, Vilamajor es vesteix de lila per commemorar el mes de les dones i donar visibilitat en aquest col·lectiu.

Viladones, juntament amb la col·laboració dels dos ajuntaments veïns, posen en marxa el 2n concurs de fotografies via la xarxa social Instagram de balcons, finestres i d'aparadors a Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.

Aquest concurs està obert a tothom i consisteix a fer que particulars s'animin a decorar els seus balcons i les seves finestres, i els comerciants els seus aparadors, amb l'objectiu, de donar color i visibilitzar els carrers del municipi en relació amb el mes de la dona.

Les inscripcions per participar en el concurs estaran obertes durant tot el mes de març, són gratuïtes i es faran via la xarxa social Instagram.

El balcó haurà de lluir la decoració com a data màxima, el dilluns 8 de març i s'emetrà el veredicte el dia 29 de març.

Passos per participar-hi: 

  1. Engalanar els balcons i/o les finestres i els aparadors amb motius on les dones en siguin les protagonistes.
  2. Fotografiar els balcons i/o les finestres i els aparadors engalanats del municipi.
  3. Penjar les fotografies a la xarxa social Instagram. Caldrà etiquetar l'associació @viladones i afegir els hashtags #meslilavilamajor21 i #concursbalconsliles21 o bé #concursaparadorsliles21, en funció de la categoria a la qual es vol participar. Els participants també podran afegir els comentaris personals que vulguin, per tal d'especificar la fotografia o reivindicar el paper de la dona al municipi.

Consulteu les bases reguladores del concurs adjuntades a la notícia o en aquest enllaç.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 17:52