Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Generalitat visita el parc de bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor

La Generalitat visita el parc de bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor

05/04/2019

L’alcaldessa M. Lluïsa Berdala va acompanyar al Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Sr. Manel Pardo

El passat dimecres 3 d’abril, el Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior de la Generalitat, Sr. Manel Pardo, va visitar el parc de bombers voluntaris del municipi. També hi van assistir Eduard Martinez, Cap d’Emergències de la Regió Metropolitana Nord, i Pep Colàs, Sots-Inspector Cap de la Unitat Territorial.

L’alcaldessa M. Lluïsa Berdala i els regidors Ferran Calvera i Raül Valentín els van acompanyar durant tot el recorregut. Així mateix, el cap dels bombers voluntaris del parc de Sant Antoni, Sr. Manel Llanos, els hi va explicar les deficiències que presenta l’espai i alhora els hi va traslladar les dificultats que pateixen pel que fa als recursos humans i materials. El Director General, Sr. Manel Pardo, es va comprometre a dotar del material necessari al parc de bombers i a crear una eina que vinculi les administracions per millorar la gestió de l’espai.

Finalment, es va comentar la moció de suport que es va aprovar en el ple municipal del passat mes de gener amb l’objectiu d’evitar el tancament del parc i que havia estat lliurada al seu despatx en una visita prèvia.

Arxivat a: General
Visita al parc de bombers de Sant Antoni
Visita al parc de bombers de Sant Antoni
Parc de bombers de Sant Antoni
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona