Les Escoles Velles acullen una exposició sobre el càncer de mama

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 00:00

La mostra fotogràfica ‘I si te les toques?’ vol posar el focus en la prevenció i la sensibilització al voltant de la malaltia

La setmana vinent, el Casal Sociocultural Escoles Velles inaugura una exposició fotogràfica sobre el càncer de mama. Amb el títol ‘I si te les toques?’, la mostra vol treballar la prevenció de la malaltia i potenciar la conscienciació entre les dones del municipi. L’exposició compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. 

A la mostra fotogràfica, hi participen diferents dones que han patit o pateixen càncer de mama, centrant el protagonisme fotogràfic en els pits i destacant així la importància de l’auto exploració com a mitjà per prevenir i detectar a temps la malaltia. 

La inauguració es farà el pròxim dilluns 4 de febrer, a les 19 hores. No obstant això, l’exposició fotogràfica es podrà visitar en l’horari d’obertura del centre, de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:17

Imatges

Cartell exposició càncer de mama