Inscripcions obertes per a un curs sobre selecció de personal

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00
La formació, destinada als professionals de Recursos Humans, es durà a terme el dia 28 de novembre al Casal Sociocultural Escoles Velles

El proper dia 28 de novembre, de 9 a 14 hores, s’impartirà al Casal Sociocultural Escoles Velles un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinat a les empreses. Aquest pretén dotar els professionals d’eines i recursos que els permetin fer una selecció de personal eficient i amb resultats satisfactoris.

Durant la formació es mostrarà la importància de conèixer les característiques de la vacant a cobrir, s’explicaran les diferents fases del procés de selecció i s’ajudarà als participants a augmentar l’efectivitat en la difusió de les ofertes de treball per tal d’arribar als perfils que es necessiten. Així mateix, es plantejaran alguns criteris que cal tenir en compte a l’hora de fer la valoració i es donaran a conèixer eines que poden servir per avaluar les competències professionals dels candidats.

El curs també està destinat a millorar les habilitats de l’entrevistador per tal de promoure una valoració objectiva, pràctica i ben fonamentada de les candidatures.

Les persones interessades es poden inscriure al Casal Sociocultural, en horari de dilluns a divendres de 18 a 21 hores i els dimecres també al matí de 10 a 14 hores. També es pot formalitzar la sol·licitud a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts i dijous de 16 a 19 hores.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges

Eines per una selecció de personal eficient