La 3a Fira Visana aterra a Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 5 de setembre de 2018 a les 00:00
Del dijous 13 al diumenge 16 de setembre, el municipi s’omplirà de xerrades, activitats esportives i tallers infantils per potenciar la vida sana i natural

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza la 3a edició de la Fira Visana, la trobada de la VIda SAna i NAtural, després de l’èxit de les dues darreres edicions. El dijous 13 de setembre aterrarà al municipi aquesta popular fira que pretén incrementar el benestar dels veïns i les veïnes mitjançant tallers, eines i recursos que es poden integrar a la vida quotidiana i intenten ajudar a millorar la salut i el benestar.

Fins al diumenge 16 de setembre, algunes de les propostes previstes seran el taller ‘Estima’t’ per augmentar l’autoestima amb la programació neurolingüística, una activitat per aprendre a llegir i entendre les etiquetes dels productes que consumim habitualment, una sessió pràctica de marxa nòrdica o la xerrada ‘Espiritualitat i Cos’. De la mateixa manera, es programaran activitats pels més menuts com tallers de creativitat, artístics, sobre alimentació o de manualitats.

A més, durant tota la fira, s’organitzarà una exposició interactiva al Casal Sociocultural Escoles Velles. ‘Menja bé. Tu hi guanyes’ s’adreça a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys i vol donar a conèixer consells per aconseguir una alimentació saludable. Aquests dies també hi haurà paradetes de teràpies i productes naturals al porxo de Can Sauleda.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen inscripció prèvia. Per tal d’inscriure’s, cal apropar-se a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o al Casal Sociocultural Escoles Velles, de dilluns a divendres de 18 a 21 hores.

 

 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16