Treballs de millora a la zona esportiva de Les Pungoles

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 00:00
Aquests dies han començat les obres de reforma de la piscina petita i aviat s’iniciarà el condicionament de la pista poliesportiva

Amb la voluntat de millorar els serveis i equipaments municipals, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor està duent a terme uns treballs d’adequació i condicionament a la zona esportiva de Les Pungoles. Fins ara s’han eliminat els matolls sense vida que envoltaven el recinte de les piscines i s’ha renovat la tanca perimetral. Així mateix, s’ha procedit a l’obertura dels accessos a les pistes, s’ha pavimentat amb llamborda la rampa i els camins que l’envolten i s’ha millorat la canalització de les aigües pluvials.

Aquests dies han començat les obres de reforma de la piscina petita i, pròximament, està previst també realitzar uns treballs de condicionament de la pista poliesportiva. Aquests consistiran en el canvi de les porteries i les cistelles, la reparació i pintura del mur que envolta la pista i la reparació i també pintura del paviment.

La reforma de la zona esportiva de Les Pungoles anirà molt més enllà i inclourà altres treballs de millora. Els més immediats seran la instal·lació de dues fonts d’aigua, la pintura dels bancs existents i el canvi d’alguns punts de l’enllumenat. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges