Es publica un nou número de la revista municipal

Dijous, 27 de juliol de 2017 a les 00:00
La publicació de Juliol porta totes les novetats de la Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor

Aquesta setmana ha sortit un nou número de la revista municipal de Sant Antoni de Vilamajor, que es reparteix a tots els habitatges del municipi juntament amb el programa de Festa Major. Precisament aquesta festa és la que centra el tema principal de la revista, amb l’explicació de totes les novetats que portarà pels que fa a emplaçaments, activitats i productes de marxandatge.

A més, la revista incorpora els principals projectes del govern municipal, ja duts a terme, com l’adequació dels habitatges per a persones grans, o en vies de completar-se, com la construcció del pont al carrer Sant Jaume. Complint els criteris de rendició de comptes i transparència, la revista també inclou l’espai d’opinió dels grups polítics municipals.

Podeu veure la versió digital de la revista en aquesta mateixa pàgina. 

 
Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15