Es publica un nou número de la revista municipal amb un disseny renovat

Divendres, 31 de març de 2017 a les 00:00
L’objectiu de la publicació és el de garantir l’accés a la informació de la ciutadania i la transparència de l’Ajuntament

Ja s’ha publicat un nou número de la revista municipal de Sant Antoni de Vilamajor, que es distribuirà gratuïtament a tots els habitatges. La publicació arriba renovada amb un nou disseny que ofereix una imatge més moderna i atractiva a la ciutadania. La intenció de la revista és la de donar un nou impuls a la comunicació institucional, garantint la transparència del consistori i el dret d’accés a la informació de tots els vilamajorins.

La publicació inclou tota la informació referent a l’actualitat del municipi, l’agenda d’actes i el funcionament de l’administració local, com ara les aprovacions dels plens municipals. La revista s’edita cada quatre mesos. 

 
Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15