L'alumnat de 3r de Primària de l'Escola Joan Casas ha visitat l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 2 de juny de 2023 a les 12:00

Amb la finalitat de parlar amb l'alcalde, conèixer les instal·lacions de l'administració local, el funcionament de cada àrea i tota la feina que s'hi realitza.

Aquest divendres, dia 2 de juny de 2023, els nens i nenes de 3r de Primària de l'Escola municipal han visitat l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

L'alcalde, Raül Valentín i del Valle i la regidora d'Ensenyament, Elena Pino i Galbany, els han recepcionat a la Sala de Plens on els nens i nenes han preparat un llistat de dubtes i preguntes per fer a l'alcalde sobre diversos temes i inquietuds del seu càrrec.

Tot seguit, han visitat les instal·lacions i despatxos de l'Ajuntament per conèixer què és i què fa un Ajuntament, quins projectes s'estan duent a terme al municipi i les funcions de les diferents persones que hi treballen. Així mateix, els responsables dels diferents departaments els han explicat el funcionament de cada àrea i tota la feina que s'hi realitza.

Per tancar la visita, l'alumnat ha tornat a la Sala de Plens de l'Ajuntament i han rebut un obsequi per part del Consistori.

Aquestes visites tenen la finalitat d'apropar el govern local als nens/es del municipi a través de l'Escola municipal per tal que l'alumnat conegui el funcionament del govern local a través del seu ajuntament, l'administració i els serveis que desenvolupa, així com prendre consciència que tots els ciutadans tenen drets i deures.

Darrera actualització: 02.06.2023 | 12:11