Jaume Espigulé i David Anselmo, els dos vilamajorins que s'han proclamat campions d'Espanya d'handbol en la categoria Cadet amb el FC Barcelona d'handbol

Dimecres, 31 de maig de 2023 a les 08:30

Amb l'emocionant final disputada el passat diumenge a Alacant contra el club català BM Granollers (27 a 26).

La setmana passada es va disputar a Alacant la fase final d'handbol del Campionat d'Espanya Cadet, amb tres equips catalans (Barça, Granollers i Bordils), dos valencians (Agustinos Alicante i Mislata), un navarrès (Anaitasuna), un càntabre (Pereda) i un canari (Gáldar).

La final del Campionat va tenir lloc el diumenge 28 de maig entre els dos equips catalans: Barça i el BM Granollers amb un partit molt emocionant i ajustat (27 a 26). On finalment, l'equip blaugrana va imposar-se per assolir el títol de campió d'Espanya d'Handbol en la categoria Cadet.

Els dos joves veïns, Jaume Espigulé i David Anselmo, de només 15 anys, són jugadors del Barça des de ja fa 4 anys i van iniciar-se de ben petits al Club Handbol Vilamajor, on van començar els seus inicis en aquest esport.

Des de l'Ajuntament felicitem els dos joves i a tot l'equip per la victòria assolida i el reconeixement de Campions d'Espanya. I continuem visibilitzant els veïns/es que aconsegueixen reconeixements esportius. Enhorabona, Jaume i David, a continuar gaudint de l'handbol!

Darrera actualització: 31.05.2023 | 08:42