Les escoles unitàries d'Alfou, les protagonistes d'aquest mes d'abril amb l'acció cultural "Dignifiquem les escoles unitàries d'Alfou" i la visita guiada al patrimoni de la Guerra Civil Espanyola

Dimarts, 4 d'abril de 2023 a les 12:15

Dues activitats programades per divendres 14 i dissabte 15 d'abril de 2023 per dignificar, visibilitzar i reconèixer l'escola republicana.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de dues activitats programades aquest mes d'abril per dignificar i visibilitzar les Escoles unitàries d'Alfou.

Presentació de l'acció cultural "Dignifiquem les escoles unitàries d'Alfou"

  • Divendres 14 d'abril a les 17 h

Un acte per donar visibilitat i reconeixement a l'escola republicana que no va arribar a ser perquè la guerra va aturar la seva construcció i la dictadura posterior el seu desenvolupament.

Un lloc per la memòria de 10 de deu teatre i Traces d'un projecte truncat. Les escoles unitàries d'Alfou d'Enric Maurí us conviden a ser part d'aquest homenatge amb la col·laboració d'As d'Arts, Tempus, Jordi Meda i Pol Aumedes, Tarambana.

Hi haurà cercavila, música, dansa, teatre, documental, xocolata i sobretot, imaginació i memòria!

La jornada és gratuïta i amb places limitades, per aquest motiu s'ha de reservar plaça a través de l'enllaç de reserva d'Entràpolis, i especificar el punt de trobada des de Cardedeu o Sant Antoni de VIlamajor.

Fitxa artística

  • Co-creació: 10 de deu teatre i Enric Maurí
  • Direcció: Esther Freixa
  • Performers: Enric Maurí, 10 de deu teatre (Alícia Molina, Assumpta Serra, Curro Manzano, Lluís Curbera, Montse Comas, Montse Capel i Teresa Masat), Jordi Meda i Pol Aumedes, Tempus (Mercè Tarragó, Gerard Carot, Ariadna Ruiz i Cesc Alexandri), As d'Arts
  • Col·labora: Tarambana
  • Fotografia: Adrià Manzano
  • Agraïments: Eva Arrizabalaga, Maria Àngels Pujol, Neus Martinez Farran, Pako Boza, Miquel Àngel Villamuera, Mc. Mcready
  • Amb el suport de: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Ajuntament de Cardedeu, Roca Umbert, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona


Visita guiada al patrimoni de la Guerra Civil Espanyola

  • Dissabte 15 d'abril de 2023 a les 10 h amb inici a l'av. Països Catalans núm. 2 de Cardedeu

Una sortida històrica organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. 

Una nova oportunitat per conèixer la història del patrimoni de la guerra civil amb visites al camp d'aviació i les Escoles Unitàries d'Alfou, així com alguns dels refugis anti bomba de l'època conservats a la zona.

Darrera actualització: 04.04.2023 | 12:04