El programa Referents d'Ocupació Juvenil per a joves de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 09:00

Acompanya a les persones joves d'entre 16 i 29 anys en orientació acadèmica, laboral i ocupacional.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va renovar el conveni de col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental amb diversos ajuntaments per a l'execució d'un projecte en matèria d'ocupació juvenil en el marc de la realització del Programa referent d'ocupació juvenil, aprovat per la sessió plenària del 23 de març de 2022.

Referents d'Ocupació juvenil és un programa adreçat a joves, d'entre 16 i 29 anys del Vallès Oriental, que en algun moment necessiten tenir més eines i informació sobre estudis, formació, moment vital i ocupacional. L'objectiu d'aquest servei és acompanyar-les i fer-los més fàcil el pas del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Els objectius del programa són els següents:

  • Informar a les persones interessades sobre recursos i programes genèrics per persones joves, amb una especial rellevància de tota aquella informació relacionada amb els àmbits formatius i laborals a la comarca i a Catalunya.
  • Acompanyar i assessorar els joves que venen a l'Oficina Jove derivats per l'Oficina de Treball de la comarca i/o d'altres equipaments juvenils, ens locals, de la comarca.
  • Realitzar sessions de tutoria individual i/o en grup i acompanyament

Les persones joves interessades s'atendran presencialment a l'Oficina jove ubicada al Gra de Granollers, telefònicament o per videoconferència.

Demana cita per a consultes i orientacions, des de qualsevol dels municipis de la comarca amb el següent formulari i no deixis de visitar tots els serveis i informacions d'interès juvenil que s'ofereixen des de l'OJVO es poden trobar al web www.vallesjove.cat.

Per a més informació també podeu posar-vos en contacte amb la Karma i la Mònica al correu del programa: orientaciojuvenil@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 25.05.2022 | 09:13