Arriba una nova edició del Parc Solidari de Nadal

Dilluns, 23 de desembre de 2019 a les 10:00

Els pròxims 27,28 i 29  de desembre, el pavelló municipal Joan Sapé s’omplirà de tallers, inflables, circ, ludoteca i moltes activitats més

Un any més, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza el Parc Solidari de Nadal. El pròxim divendres 27 de desembre es donarà el tret de sortida a tres dies plens de propostes divertides, educatives i sobretot solidàries, on els infants amb edats entre els 2 i els 14 anys passaran grans estones. El pavelló municipal Joan Sapé tornarà a acollir la iniciativa que estarà oberta de 10 a 13.30 i de 16 a 19.30 hores. 

Durant aquests tres dies, s’organitzaran tallers de manualitats, activitats amb inflables, espectacles de circ, ludoteca i moltes propostes més. L’últim dia del Parc Solidari de Nadal, el diumenge 29 de desembre, a les tarda, es farà un berenar popular. 

Amb l’objectiu de potenciar la solidaritat i l’educació en valors entre les persones assistents, l’accés al Parc Solidari de Nadal de Sant Antoni de Vilamajor tornarà a ser gratuït si cada persona porta un producte de neteja per a la llar o d’higiene personal.

Darrera actualització: 20.12.2019 | 17:43