Sant Antoni de Vilamajor s’omplirà d’activitats pel Nadal

Divendres, 13 de desembre de 2019 a les 19:30

Les propostes començaran el pròxim dissabte 21 i diumenge 22 de desembre amb la fira de Nadal a la plaça de la Vila.

Les festes nadalenques arriben amb força a Sant Antoni de Vilamajor. El pròxim dissabte 21 de desembre començaran les activitats amb la Fira de Nadal, s’organitzarà una xocolatada, tallers infantils, nadales en swing, espectacles infantils i rondalles a la vora del foc, on poden participar famílies amb infants. Així mateix, el diumenge 22 a les 18 hores, es farà un Caga tió a Les Pungoles, amb xocolatada i regalets per a tothom, tot seguit a les 19h a la Sala concert de Nadal a càrrec de Coral Lo Rossinyol.

El dimarts 24 de desembre, a les 17.30 hores, es farà un Caga tió al Patronat.

Les activitats seguiran el dijous 26 de desembre amb el XXIIè Concurs de Pessebres, que començarà a les 9 hores al carrer França número 12 coordinat pels Pessebristes de Vilamajor. Els dies 27, 28 i 29 de desembre, el pavelló municipal Joan Sapé acollirà tallers, inflables, circ, ludoteca i moltes activitats més amb la nova edició del Parc Solidari de Nadal. També, el dia 28 a les 21 hores, els Pessebristes de Vilamajor impulsaran la II Nit del Pessebre al carrer França número 12 a les 21.30h amb l’actuació del grup de grallers i timbals 

A més, el divendres 27 i el dissabte 28 de desembre, a les 21.30 hores i les 22h, hi haurà una doble proposta de teatre familiar a La Sala, a càrrec de la companyia Indòmit Teatre. ‘Fum Fum Fum’ serà l’obra teatral que es representarà al municipi per celebrar les festes Nadalenques.

El diumenge 29 de desembre es celebrarà a les 18h el tradicional quinto de Nadal al patronat organitzat per Handbol Vilamajor i tot seguit a les a les 19 hores, se celebrarà la Vetlla Nadalenca a La Sala, on es farà el lliurament de premis del XXIIè Concurs de Pessebres. Com és tradició, el dimarts 31 de desembre s’acomiadarà l’any amb les Campanades davant de les Escoles Velles i la popular festa al Patronat. Per últim, els Reis Mags d’Orient visitaran Sant Antoni de Vilamajor carregats de regals i sorpreses el diumenge 5 de gener. La Cavalcada de Reis es preveu que comenci a les 18.30 hores a l’Avinguda Alfons I i finalitzi al carrer Anselm Clavé, amb la recollida de cartes de ses majestats els Reis d'Orient al Patronat.

Darrera actualització: 19.12.2019 | 13:01