En marxa la campanya de vacunació contra la grip

Divendres, 1 de novembre de 2019 a les 10:00

Els col·lectius de risc, com la gent gran i els malalts crònics, poden rebre la vacuna de forma gratuïta al seu centre d’atenció primària

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya de vacunació contra la grip. La intenció és protegir les persones especialment vulnerables i evitar les complicacions que comporta aquesta malaltia en els col·lectius de risc com poden ser persones amb problemes de salut crònics (com pulmonars, cardiovascular o diabetis), la gent gran major de 60 anys, les dones embarassades i els professionals sanitaris. La novetat d’enguany  és que no cal demanar cita prèvia , la ciutadania es podrà vacunar des del 4 al 15 de novembre i l’horari entre les 11 i les 18 hores de dilluns a divendres i del 18 de novembre al 29 de novembre tots els dimarts i dijous d'11 a 18 hores.

Es recorda a la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat.

Darrera actualització: 15.10.2019 | 10:22