Sant Antoni de Vilamajor commemora l’1 d’Octubre

Diumenge, 29 de setembre de 2019 a les 10:00

Sota l'emblema “ho tornarem a fer”, al municipi hi ha previstes diferents activitats per rememorar els fets succeïts ara fa dos anys

El dimarts 1 d’octubre, a partir de les 9 hores, hi haurà la pintada d’un mural commemoratiu a la carretera d’entrada a Sant Pere de Vilamajor. Al migdia, s’organitzarà una arrossada popular amb una sobretaula per debatre el tema de la independència i democràcia a la plaça 1 de octubre. A les 19.00 hores, s’inaugurarà la pintada seguit d’un berenar popular al mateix espai del mural, per agafar forces i així a les 20 hores iniciar la marxa “ho tornarem a fer” des de l’espai del mural fins a la plaça de la Vila, on es finalitzarà amb una “performance”. També a la nit, a partir de les 20.30 hores, a la plaça 1 de octubre es farà un acte central unitari amb una exposició fotogràfica amb imatges fetes pels veïns i les veïnes del municipi, així com intervencions curtes de la gent que vulgui, per expressar opinions, sentiments i desitjos, i finalment es farà la lectura del manifest unitari. 

Durant tot el dia, i a les diferents activitats participaran entitats del poble com els Bocs i diables, Indòmit teatre, Os Pedrer i la Coral lo Rossinyol. Així mateix, hi haurà una urna gegant en el mateix espai on es celebrarà l’acte unitari.

Els tiquets per el dinar, així com les torxes per participar en la marxa, que tindran un preu de 3 euros, i el berenar que serà la voluntat, es posaran a la venda 1 hora abans de l’inici de cada activitat.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 09:00

Imatges