Sant Antoni de Vilamajor commemora la Diada de l’Onze de Setembre

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 10:00

La marxa de torxes donarà el tret de sortida als actes de celebració que inclouran una ofrena floral i la participació en la manifestació de Barcelona

La delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya i els Ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor organitzen, un any més, els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Aquests començaran dilluns dia 10 de setembre amb una marxa de torxes que sortirà a dos quarts de nou del vespre dels camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor. Prèviament es farà la lectura del manifestLa finalització de la marxa està prevista per a dos quarts de nou del vespre al Porxo de Can Sauleda, on s’oferirà un concert amb el grup “Indesinenter”, tambè està previst un sopar popular que inclourà un servei d’entrepans freds i calents i begudes a càrrec de l’ANC Vilamajor. Els tiquets per al sopar, així com les torxes per participar en la marxa, es posaran a la venda a la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

Dimecres, a les 12 del migdia, se celebraran els actes més institucionals. Es farà una ofrena floral a la plaça de l’Onze de Setembre, on també hi haurà els parlaments. El Concert de la Diada anirà a càrrec de la Coral Lo Rossinyol.

A dos quarts de tres de la tarda sortiran del parc de Can Sauleda els autocars que portaran als vilamajorins i vilamajorines a la manifestació prevista per al mateix dia a  Barcelona. Per poder utilitzar aquest servei cal adquirir els tiquets prèviament que es posen a disposició de la ciutadania a un preu simbòlic a Can Noguera, a la llibreria Mayol, a l’estanc i al mercat de Sant Antoni. 

Darrera actualització: 13.09.2019 | 09:14

Imatges