La biblioteca comença setembre amb noves propostes

Dimarts, 3 de setembre de 2019 a les 10:00

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats periòdiques com el Club de lectura SAV, el Club de lectura Llegir el Teatre, i el d’Escriptura Creativa

La Biblioteca SAV enceta el mes de setembre amb l’obertura de les inscripcions per a les activitats periòdiques que es fan al llarg de tot el curs. Totes les activitats són gratuïtes i es preveu que comencin durant el mes d’octubre. Entre les propostes, hi haurà el Club de lectura SAV, on enguany es faran dues trobades amb dos dels autors de les lectures proposades. També començarà a l’octubre el Club de lectura Llegir el Teatre, que el divendres 27 de setembre, a les 19 hores, presentarà la nova temporada i lliurarà la primera obra a analitzar vinculada a la programació del TNC 2019-2020 #larambladelesfloristes. 

El Grup d’Escriptura Creativa, conduït per Rosa Maria Pascual, es reunirà els dimarts, de 19 a 20.30 hores.

A més, durant aquest mes de setembre, la Biblioteca SAV participarà en la 4a Fira Visana, acollint dues activitats. El dijous 12 de setembre, a les 19 hores, la biblioteca organitzarà el taller   "Escriu i millora el benestar emocional" on es tractara l'ús terapeutic i saludable de l'escriptura, aplicada a situacions de dificultat emocional, i divendres 13 de setembre, a les 18 hores, l’equipament municipal organitza un conte taller en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. 

Darrera actualització: 03.09.2019 | 08:12